hotel website

Welkom in het gloednieuwe Bloom Hotel

Bloom Hotel staat garant voor 12 mooie, stijlvolle kamers, met oog voor kwaliteit en natuurlijke elementen. Bij ons geniet u in alle rust en comfort na een drukke dag. ‘s Morgen verwennen wij u in onze aangename ontbijtruimte met een lekker, vers ontbijt.

Bloeiend Lochristi biedt tal van mogelijkheden en leuke adresjes op wandelafstand van het hotel, zoals eet- en drankgelegenheden, sport en ontspanning. Kortom, Bloom Hotel heeft alles in huis voor een ideaal verblijf!

AUTOMATISCH & EENVOUDIG INCHECKEN

AUTOMATISCH & EENVOUDIG INCHECKEN

DE MEEST COMFORTABELE BEDDEN

DE MEEST COMFORTABELE BEDDEN

GRATIS EN SNELLE WIFI

GRATIS EN SNELLE WIFI

24/24

24/24

BUSINESS HOTEL

In ons bloeiend business hotel gaan zaken en sfeer hand in hand. U voelt zich dan ook snel thuis in Bloom Hotel. Na een drukke werkdag kunt u bij ons heerlijk ontspannen in alle rust en comfort.

12 SFEERVOLLE KAMERS

Comfort en kwaliteit met het oog op uw slaapcomfort: onze kamers zijn afgewerkt in de meest hoogwaardige materialen. De natuurelementen zorgen voor een warme, persoonlijke touch.

CENTRALE LIGGING
& MOBILITEIT

Bloom Hotel bevindt zich in hartje Lochristi, op slechts 7 km van Gent, vlakbij Gent Zeehaven en op enkele minuten van de E17 en R4. Parkeren kunt u achteraan. Bovendien staat onze Taxi Lochristi steeds voor u paraat.

RESERVATIE & CHECK-IN

Reserveren is 24 op 24 mogelijk via onze website. Bij Bloom Hotel checkt u snel en gemakkelijk in dankzij onze moderne self check-in: een zeer flexibel online systeem waardoor u geen tijd verliest!

Wanneer u in Bloom Hotel Lochristi verblijft, zal u merken dat wij er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te bieden. Luxueus verzorgde kamers Bij Bloom Hotel logeert u in één van onze 11 kamers. Wij beschikken over 1 suite, 7 standaard kamers en 3 superior kamers. Al onze kamers zijn stijlvol én [...]
Wanneer u dit leest, heeft u wellicht onze nieuwe website ontdekt! Want zoals u ziet, zijn wij de afgelopen maanden niet alleen bezig geweest met de opbouw van ons hotel. Onze gloednieuwe website straalt dezelfde kwalitatieve eigenschappen uit als ons hotel: licht, stijl en rust. Want dat mag u verwachten van Bloom Hotel. Kamer reserveren [...]

Start typing and press Enter to search